Årets krolfklub 2015

Årets Krolfklub 2015 under Region Midtjylland.

Under Krolfudvalgets årlige generalforsamling i Assentoft den 29. marts 2016 uddeltes  Krolfudvalgets pokal til årets Krolfklub under region Midtjylland.

Årets Krolfklub 2015 blev ikke uventet Randers Naturmotion.

Udpegningen er sket på baggrund af de fine resultater, som Krolfklubben har opnået henover sæsonen 2015 bl.a. i forbindelse med Randers Open, som Ib Christensen vandt.

Under Regionsmesterskabet i Karup sikrede Ib Christensen sig tillige titlen som regionsmester med 107 slag, medens Jørgen Kristiansen og Erik Yde med 114 og 115 besatte fjerde og femte pladsen. Hos damerne opnåede  Anette Jensen og Aase Jensen sølv og bronze ved at besætte anden- og tredjepladsen med henholdvis 118 og 120 slag.

Næste opgave var regionsmesterskaberne for hold i Viborg, hvor der blev kæmpet om at kvalificere sig til DM i Skanderborg den 26. september. Randers Naturmotion havde kvalificeret sig til deltagelse i regionsmesterskaberne med 3 hold ud af 14, som kæmpede om 4 pladser for hold og 2 individuelle for damer og herrer.

Resultatet af DM blev som bekendt, at Randers Naturmotion, bestående af Erik Yde, Svend Erik Jensen, Preben Olesen samt Bent Hansen, sikrede sig DM for hold, medens en bronzemedalje gik til Aase Martine Jensen i individuel for damer. Læs evt. mere under ”DM – krolf”