2016

Onsdag den 17. august 2016 afviklede klubben i samarbejde med Randers Seniorkrolf det årlig tilbagevendende "Randers Open" som et led i Randers Ugen. Der var som sædvanlig stor interesse for at deltage - ikke blot krolfklubber fra området, men så langt fra som Kølvrå. Godt 170 var tilmeldt stævnet, som blev indledt kl.10:30 i strålende solskin, som "forfulgte" stævnet hele dagen. Forinden var deltagerne delt i hold for hhhv damer og mænd.

Efter 2  omgange var der afsat tid til en frokostpause, hvor forudbestilt smørrebrød kunne nydes tillige med en øl/eller vand for kr. 120,- som også indbefattede deltagergebyr.

Kl. ca. 13:00 blev der fløjtet til 3. omgang på græsset, som kommunen ved den lejlighed havde lovet ville være klippet, så arealet ville fremstå som en golfbane, men det var ikke ligefrem tilfældet. Golfspillere ville næppe have godkendt banen. Heldigvis havde 2 af klubbens medlemmer som sædvanlig sørget for, at de egentlige baner var klippet i passende længde. Klubben høstede kun ros for de anlagte baner, men flere undrede sig dog over de små høstakke kuglen kunne ende i, hvis den ikke lige valgte at blive på de tilklippede baner.

Efter 3. omgang blev der trakteret med kaffe og hjemmebag, medens resultatet blev beregnet.

Ikke overraskende tog Randers Naturmotion sig af en del af medaljerne, som fordelte sig således:

Guld:

Damer - Birgit Pedersen, Randers Naturmotion - 88 slag

Herrer - Hans Henrik Schytte, Randers Naturmotion - 92 slag

Sølv:

Damer-  Bent Grænse,  Hammelbanen - 92 slag

Herrer - Henning Christensen, Randers Naturmotion - 93 slag

Bronze:

Damer  Sonja Olesen, Møldrup - 93 slag

Herrer - Kjeld Dahl, Møldrup - 93 slag

Se øvrige resultater:www.dai-sport.dk   

2017

Onsdag den 16. august 2017 afviklede klubben igen i samarbejde med Randers Seniorkrolf det årlig tilbagevendende "Randers Open" som et led i Randers Ugen.

Stævnet i år bliver det sidste på banerne ved Kærsmindeparken, idet det er en realitet, at begge klubber må forlade området. Hvordan Randers Open skal afvikles fremover er uvist.

Stævnet blev afviklet efter det sædvanlige program og igen med stor tilslutning, men dog ikke så mange som sidste år – dog næsten, idet der 152 deltog i kampen om medaljer fordelt med 76 damer og 76 herrer.

I modsætning til sidste år kunne vi i år frembyde fantastiske baner takket være godt klippearbejde fra kommunens side afrundet med finpudsning af Ib og Nobby.

Det virkelig skønne baneanlæg var ind hyldet i dejlig sol lige fra morgenen af – i  øvrigt som sidste år. Heldigt, at Randers Open faldt netop på en virkelig solskinsdag, når vi tænker på de mange dage i sommer med regn.

I år var Randers Krolf mere tilbageholdende med at tage del i medaljerne, idet kun Nobby sikrede sig en medalje.

Guld:

Damer – Astrid Madsen, Kølvrå - 94 slag

Herrer – Erling Madsen, Kølvrå - 79 slag

Sølv:

Damer-  Karen Vestergaard, Gjerlev – 94 slag

Herrer – Nobby Dyrmose, Randers Krolf -86 slag

Bronze:

Damer – Else Bang, Gjerlev - 95 slag

Herrer – Henning Rasmussen, 86 slag

 Se øvrige resultater:www.dai-sport.dk