Polle Open

Den 14.september 2018 afviklede Region Midtjylland med Randers Krolf som medarrangør for første gang POLLE OPEN. Formanden for Region Midtjylland, Aase Klitte Holmgaard, har i den forbindelse skrevet således på DAI´s hjemmeside.

Den 14. september 2018 blev der holdt Polle Open 2018 med deltagelse af 127 spillere.

Banerne på Gl Viborgvej i Randers var stedet, og stævnet blev afviklet på 3 baner. desværre var der nogen som blev lidt våde, men ellers forløb dagen med godt spil, god varm og mange glade spillere.

Et stævne hvor regionen og de mange spillere sagde tak til Polle for den store indsats i DAI. Hans viden og erfaring om idrætten i DAI er enorm, og hans erfaring kommer vi også til at savne, men naturligvis er det Polle, vi vil savne mest.

Hos damerne blev vinderne:
Guld: Anette Jensen fra Randers krolf med 88 slag
Sølv: Aase Kjær fra Randers krolf med 93 slag
Bronze: Gitte Bonde fra Randers krolf med 94 slag

Hos herrerne blev vinderne:
Guld: Bent Hansen fra Randers krolf med 88 slag
Sølv: Henning Christensen fra Randers krolf med 89 slag
Bronze: Jens Vestergaard fra Gjerlev krolf med 91 slag

JA - Vi kommer alle til at savne Polle, når han ikke mere kommer rundt som konsulent, men ønsker ham og hans familie en god og dejlig fremtid.

Tak til alle deltagere og på gensyn næste år til et lignende stævne.

Klubben kan supplere Aase med at nævne, at det var knebent, de mange deltagere kunne rummes i cafeteriet i forbindelse ved de serveringer, der fandt sted i løbet af dagen. Den store tilslutning betød også, at der måtte lejes ekstra service og bestik. Dejligt med de mange deltagere, men det var nok ikke gået med så mange i cafeteriet, hvis brandmyndighederne tilfældigvis havde kikket fordi.

Et stævne i en størrelsesorden som Polle Open lader sig kun afvikle med hjælp af frivillige. Her er klubben så heldig stillet, at vi har en række medlemmer som velvilligt træde til, når der er behov. En stor tak til alle.

Som nævnt ovenfor, snuppede Randers Krolf i ”al beskedenhed” 5 ud af de 6 medaljer, der blev spillet om, hvilken må siges at være særdeles dygtigt gjort og udtrykker, at Randers Krolf har en række virkelige erfarende og dygtige spillere, som med jævne mellemrum sikrer sig medaljer til klubben. 

Til DM, der afvikles den 29. september 2018 på Borreby gods ved Skælskør,  har følgende således hvalificeret sig: Anette Jensen, Ib Christensen, Henning Christensen, Preben Rosenkilde og Nobby Dyrmose.   

Dagen sluttede med en lille ”komsammen” i pavillonen, hvor bestyrelsen og en del af de frivillige var samlet for at nyde rester fra middagen og for at takke hinanden for en vellykket stævne.