Klubmesterskab 2019

Klubmesterskab – 2019.

Tirsdag den 1. oktober afviklede klubben det traditionelle klubmesterskab med deltagelse af 48 eller 70 % af samtlige medlemmer, hvilket må betegnes som en fin tilslutning. En lidt kølig efterårsdag, men vi var forskånet for regn, selv om der på et tidspunkt var optræk til en lille byge.

Stævnet blev afviklet til lyden af de mange maskiner, som er i brug i forbindelse med færdiggørelse af kunststofbanerne. Ingen kom i vejen for de store lastbiler, som transporterede sand til anlægsarbejdet. Ivan Rasmussen var dog nær ved at miste sin kugle under spillet, idet den havnede under hjulene på en gummiged. Kuglen tog ingen skade og Ivan kunne spille videre som om intet var hent. 

Stævnet blev afviklet over 3 omgange med ”fremmede” dommere, som gjorde, at deltagerne i højere grad kunne koncentrere sig om selve spillet.

Efter en måske lidt kold omgang på banerne var der samling i klubhuset, hvor der var tid til at nyde medbragt kaffe el.lign.

KL. 17:30 var tiden kommet til at indtage dagens menu, som bestod af biksemad – i rigelig mængde - med spejlæg.

Straks efter middagen blev der solgt lotteri, ligesom Sved Erik gik i gang med at overrække medalje til de 3 bedste dame- og herrespillere.

Efter omkamp mellem Anette og Marianne - med hver 94 slag - kunne Anette erklæres som vinder af damegruppen, medens Marianne blev indtog 2. pladsen. Aase M. Jensen blev nummer 3 med 95 slag.

Blandt herrerne blev:

Henning Christensen nr. 1. med 86 slag.

Preben Olsen nr. 2 med 94 slag.

Aksel - med kun kort tid i klubben - opnåede en fin 3 ´plads med 95 slag

Dagen sluttede med socialt samvær